He się oczami, czyż nie?
Nie jestem wybitna w kuchni. Gotuję wystarczająco dobrze ale najbardziej smakuje mi to, co inni mi ugotują i podadzą. Choć obiecuję sobie, że będę cusz częściej sięgać do nowych przepisów.
Idzie mi średnio.
A to tutaj to bez przepisu, pieczony burak z dodatkami:)
Smacznego
Dzień dobry
OdpowiedzUsuń\o/?\o/?
]_[*]_[*]_[*]_[*]_[*]_[*]_[*]_[*]_[*
{_}>{_}>{_}>{_}>{_}>{_}>{_}>{_}>
\~/*
|_|?|_|?|_|?|_|?|_|?|_|?|_|?|_|?|_|?
(_)? (_)? (_)? (_)? (_)? (_)? (_)?
[_] [_] [_] [_] [_] [_] [_] [_]
)_(" )_(" )_(" )_(" )_(" )_("
[_] [_] [_] [_] [_] [_] [_] [_]
(_)? (_)? (_)? (_)? (_)? (_)? (_)
Baaardzo smakowicie wygląda! Mniam
OdpowiedzUsuńWszyscy, którzy chcieliby wesprzeć inicjatywę obywatelską Tak dla in vitro mogą pobrać kartę, podpisać, może jeszcze namówić rodzinę i znajomych a potem kartę odesłać. Wszystkie informacje tu: https://www.takdlainvitro.pl/
OdpowiedzUsuńDo kiedy jest czas na to?
UsuńDo końca stycznia.
Usuńmniam, uwielbiam pieczonego buraka z oliwą truflową, kilkoma kroplami balsamiko, kozim serem, pestkami dyni i zieleniną. no miodzio. nie gotuje za bardzo. problemy mam z tak zwanymi tradycyjnymi daniami, nie zrobię mielonych(fuj), schabowego(jeszcze więjsze fuj) pierogów...za to Naczelnik gotuje, że hoho
OdpowiedzUsuńJa też kotletów nie za bardzo, robiłam bo dzieci lubiejo
UsuńMój małż też umie ale czasu nie ma
znam wybitnom, ma prawdziwy fach w rencach
OdpowiedzUsuńKontakty adresy!!
Usuńposzukaj f kajeciku:p
UsuńAno 🤩
UsuńLubię takie sałatki i czasami robię, najczęściej latem, kiedy to sałatę mam z ogrodu- wrzucam co mam pod ręką ( burak, cukinia, i dużo pestek, orzechów) a i bywa, że dodaje sera koziego bądź mięso z kurczaka.
OdpowiedzUsuńNie lubię spędzać w kuchni za dużo czasu 😉
Ubolewam nad tym, bo lubię smacznie zjeść.
Ja w weekendy to lubię być w kuchni, albo lubię też wtedy, kiedy mam ciekawy podkast do słuchania:))
UsuńBardzo apetyczne śniadanko, ja raczej te co nad ziemią..warzywa znaczy
OdpowiedzUsuńMiłego poniedziałku!
Czyli nie jesz rzodkiewek, marchwi, buraków?
UsuńA to ciekawe
A dlaczego?
przede wszystkim ziemniaków,bo unikam skrobi(rzodkiewka jej nie ma),ale oczywiscie bez przesady:)) nie ortodoksyjnie,burak się dlugo piecze to też nie bez znaczenia:)) Robię i lubię zakwas z burakow.
UsuńJa piekę tylko przy okazji.
UsuńOstatnio ogromnie polubiłam pieczonego kalafiora i inne warzywa, to mam pełen piekarnik i bez wyrzutów większych piekę hurtowo.
Muszę zakwasić !!!
Kalafior pieczony - tak,też bardzo lubię.Posypany jakims dobrym serem:)
UsuńTego jeszcze nie próbowałam najważniejszy jest czosnek i żeby nie przepiec!
UsuńŁadnie wygląda :) Co to, Rybeńko? Burak, gruszka, ser pleśniowy, rukola, granat, słonecznik i coś jeszcze?
OdpowiedzUsuńElla-5
To takie różne ziarna, nie tylko słonecznik
UsuńDo tego ocet balsamiczny i oliwa
Brawo za spostrzegawczość!!
UsuńCzuję się zaproszona Rybko.
OdpowiedzUsuńWbijaj!
UsuńAle już zjadłam 🥴
Z gotowania to najbardziej lubię wdzięcznych zjadaczy :)
OdpowiedzUsuńLubię gotować, ale muszę mieć odbiorców, dla siebie samej to ugotowałabym duży gar gęstej pożywnej zupy i byłby spokój ze wszelkimi posiłkami z deserami i przekąskami włącznie :)
Oj tak!
UsuńMnie by wysraczyło pętko dobrej kiełbasy:pp
ja ostatnio nie umiem gotować, co dopiero przyozdabiać, jakies czarne chmury nade mnom
OdpowiedzUsuń♥️♥️♥️♥️
Usuń